UMP, Kedutaan Besar Yemen eratkan hubungan dua hala - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Menyedari kepentingan hubungan diplomatik di antara Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan Kedutaan Besar Yemen, satu perjanjian dimetrai kedua-dua pihak dalam memaknakan hubungan dua hala yang sedia terjalin melibatkan Malaysia dan Yemen.