Semangat 60 sukarelawan ceriakan rumah anak-anak yatim - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Seramai 60 sukarelawan dari Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai program khidmat masyarakat secara serentak di Rumah Kanak-Kanak Tun Fatimah, Rumah Anak Yatim Al-Unsyirah, Rumah Anak Yatim D`Nasti dan KAFA Surau Al Mukmin bersempena Hari Khidmat Komuniti (TITAS-UCS) pada 21 November 2011 yang lalu.