NC adakan kunjungan hormat kepada Panglima Tentera Udara - UMP, .
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dato’ Dr Daing Nasir Ibrahim telah membuat kunjungan hormat kepada Panglima Tentera Udara Diraja Malaysia Yang Berbahagia Jeneral Tan Sri Dato’ Sri Rodzali Daud di Kementerian Pertahanan Malaysia (MINDEF) pada 23 Ogos 2011 yang lalu.