PPS lancar CGS Online - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Pusat Pengajian Siswazah, Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan CGS online bagi memudahkan proses permohonan kemasukan bagi pelajar siswazah untuk menyambung pengajian di peringkat Pengajian Siswazah di UMP.