Pra pelancaran Expoconvo 11’ meriah - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Majlis Pra Pelancaran Expoconvo 11’ yang disempurnakan Yang Berhormat. Kapt. (B) Dato’ Mohd Johari Hussain, Ahli Dewan Undangan Negeri Tioman mendapat sambutan dan membuka tirai bermulanya aktiviti dan sempena Majlis Konvokesyen Ke-6 UMP.