1,000 pengunjung tingkat kesedaran pendermaan organ - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Hampir 1,000 pengunjung tidak melepaskan peluang hadir mendapatkan informasi dan memeriahkan sambutan Minggu Pendermaan Organ Peringkat Negeri Pahang 2011 anjuran Jabatan Kesihatan Negeri Pahang dengan Kerjasama Pusat Kesihatan Pelajar, Universiti Malaysia Pahang (UMP) pada 19 Oktober 2011 yang lalu.