ICMER bincang isu kejuruteraan mekanikal dan automotif - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Persidangan Antarabangsa Penyelidikan Kejuruteraan Mekanikal (ICMER) anjuran Fakulti Kejuruteraan Mekanikal dan Pusat Kejuruteraan Automotif (EAC) menyaksikan hampir 100 peserta termasuk 24 orang daripadanya peserta Australia, India, Bangladesh, Iran, Iraq, Mexico dan Indonesia berkumpul untuk berkongsi kepakaran dalam bidang mekanikal dan automotif negara.