Hari Inovasi suburkan budaya kerja cemerlang - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Penganjuran Sambutan Hari Inovasi Universiti Malaysia Pahang (UMP) adalah satu inisiatif yang sangat bermakna dalam agenda pemerkasaan sistem penyampaian perkhidmatan dan penyuburan budaya kerja cemerlang di kalangan warga kerja (UMP).