UMP peneraju ICoE dalam bidang acuan tekap dan sistem suspensi - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) diumum sebagai peneraju pusat kecemerlangan industri (ICoE) acuan tekap (die and mold) hasil kerjasama dengan Miyazu Malaysia Sdn. Bhd. dan Pembangunan Sistem Suspensi melibatkan Sapura Industrial Berhad.