700 alumni dirai hargai sumbangan - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Seramai tujuh orang Alumni Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima Hadiah Sanjungan Kepimpinan yang buat julung kalinya diperkenalkan tahun ini dalam Majlis Makan Malam Graduan sempena Majlis Konvokesyen Ke-6 UMP anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (Saffad) pada 30 September 2011 yang lalu.