Ayah, ibu dan anak berkongsi pentas konvokesyen - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Kehadiran ayah dan ibu dalam Majlis Konvokesyen Ke-6 Universiti Malaysia Pahang (UMP) pada 1 Oktober 2011 yang lalu sungguh berbeza buat Farah Liyana Mokhtar, 24, graduan Ijazah Kejuruteraan Kimia & Teknologi Gas