UMP jalin kolaborasi amal perkongsian ICT - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) berkongsi kepakaran dan amalan teknologi maklumat (ICT) dengan memperkenalkan produk ICT di kalangan IPT lain termasuk Politeknik, kolej, Industri, agensi kerajaan dan swasta di Malaysia