44 Juruaudit IPTA tingkat pengetahuan Audit ICT - Mohd Akram, Abdul Razak (Penerbit UMP, 2011)
Dalam meningkatkan kecekapan juruaudit dalam di universiti, Unit Audit Dalam Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Jawatankuasa Latihan Audit Institut Pengajian Tinggi Awam (IPTA) menganjurkan Kursus Audit Teknologi Maklumat (ICT) selama dua hari bertempat di Bilik Latihan Cenfed UMP pada 21 Oktober 2011 yang lalu.