Karnival kerjaya dan keusahawanan tawar peluang pekerjaan - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Karnival Kerjaya dan Keusahawanan (kakkUMP) anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (Saffad), Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Jabatan Tenaga Kerja Negeri Pahang yang berlangsung tiga hari berakhir di Kompleks Megamall Kuantan berjaya membantu bakal graduan dan masyarakat setempat mendapatkan peluang pekerjaan yang sesuai mengikut kemahiran masing-masing.