Penat lelah ayah berbaloi walau tak sempat genggam diploma - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
“Walaupun ayah tidak berkesempatan memegang diploma ini, namun kehadiran kami sekeluarga cukup bermakna dan menjadi pendorong kami adik-beradik agar terus berusaha untuk berjaya,” ujar Nurul Zafirah Haji Zakaria, 23 yang baharu sahaja kehilangan ayah akibat mengidap strok sejak beberapa bulan lalu.