CENFED, AKEPT anjur Kursus Pembangunan Transformasi Pensyarah Muda - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Dalam usaha meningkatkan kecemerlangan sesebuah IPT bagi membentuk pelajar yang berketerampilan dan menghasilkan modal insan minda kelas pertama, Akademi Kepimpinan Pengajian Tinggi (AKEPT) dengan kerjasama Pusat Pengajian Berterusan & Pembangunan Profesional (CENFED) menganjurkan Kursus Pembangunan Kepimpinan dan Transformasi Pensyarah Muda bertempat di Hotel MS Garden Kuantan pada 24 November 2011 yang lalu.