4 Datuk genggam Diploma Eksekutif - UMP, .
Majlis Konvokesyen Ke-6 Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang berlangsung pada 1 Oktober 2011 yang lalu di Dewan Kompleks Sukan UMP sekali lagi mencatat sejarah tersendiri apabila empat datuk menerima segulung diploma.