UMP raih 9 pingat di BioMalaysia 2011 - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus mencatatkan kejayaan apabila meraih sembilan pingat iaitu satu emas, satu perak dan tujuh gangsa pada BioMalaysia 2011 dan Sidang Kemuncak RIM Pasifik Mengenai Industri dan Biotenaga 2011 yang dirasmikan oleh Perdana Menteri Malaysia, Yang Amat Berhormat Dato’ Sri Mohd Najib Tun Razak di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur pada 21 November 2011 baru-baru ini