Warga UMP sumbang 16,865.85 bantu mangsa kemanusiaan Somalia - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Krisis kebuluran dan bencana yang menimpa rakyat Somalia mendapat perhatian warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) apabila sejumlah RM 16,865.85 berjaya dikumpul hasil sumbangan daripada warga UMP.