Pelajar sekolah, warga UMP jayakan Kempen Gaya Hidup Sihat - Nor Salwana, Mohammad Idris (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Lebih 500 warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama-sama pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Indera Shahbandar menjayakan aktiviti berjalan 10,000 langkah dan merentas desa bersempena dengan Kempen Gaya Hidup Sihat di sini, baru-baru ini