Berhemah dalam berbelanja - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2016)
"Saya tidak bersetuju malah tidak adil sekiranya membandingkan alam kampus yang dilalui oleh golongan terdahulu dengan kehidupan pelajar sekarang. Contoh yang sering dibandingkan adalah kebanyakan mahasiswa dikatakan memiliki telefon pintar, itu memang diakui, tapi ia sudah jadi barang keperluan, dan tidak semua bersikap untuk memiliki jenama mahal!