Pelajar UMP cemerlang di Taiwan - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Kaohsiung: Pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) memenangi tiga pingat emas, tiga perak, dan satu anugerah khas dalam Expo Reka Cipta dan Seni Reka Antarabangsa Kaohsiung (KIDE) di Taiwan