UMPH, PUO jalin kerjasama - UMP, LIB (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2016)
Putrajaya: Universiti Malaysia Pahang Holdings Sdn. Bhd. (UMPH) menjalin kerjasama dengan Politeknik Ungku Omar (PUO) bagi melaksanakan projek Pembelajaran Berasaskan Kerja (WBL) dalam Bidang Kejuruteraan Sivil dan Pembinaan