PUO, UMPH meterai nota persefahaman - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Putrajaya- Politeknik Ungku Omar (PUO) Perak dan Universiti Malaysia Pahang Holdings (UMPH) Sdn. Bhd. hari ini memeterai nota persefahaman mengenai peluang penempatan latihan industri pelajarnya di syarikat tersebut