Makan tengah hari RM1 - Nik Sukry, Ramli (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyediakan pelbagai program bagi membantu pelajarnya yang kurang berkemampuan, seterusnya menangani mereka yang terpaksa 'ikat perut' berikutan kekangan kewangan