Tiada laporan penuntut UMP berlapar - UMP, LIB (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2016)
Kuantan: Tidak timbul soal penuntut ikat perut di Universiti Malaysia Pahang (UMP) kerana pihak tiada sebarang laporan atau aduan daripada penuntut yang berdepan masalah kewangan