Jana pendapatan, optimumkan perbelanjaan - Basir, Zahrom (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Biarpun perlu mengoptimumkan perbelanjaan ekoran keadaan ekonomi semasa, universiti awam (UA) terus bertekad untuk mendepani cabaran itu dengan tadbir urus kewangan lebih berkesan dan usaha penjimatan yang lain