Kepentingan selenggara kediaman kekal estetika - Mohammad Affendy, Omardin (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Kediaman baharu tentu selesa didiami kerana elok, segar dan indah dipandang. Namun, ia bersifat sementara. Kediaman perlu diselenggarakan khususnya apabila ia dimakan usia. Setiap penghuni impikan suasana yang selesa dalam kediaman. Suasana santai dan tenang boleh menjadikan kediaman sihat untuk didiami.