Mahasiswa utama kemahuan berbanding keperluan - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Kuala Lumpur: Sanggup berlapar demi telefon. Sikap pelajar yang mendahului kemahuan berbanding keperluan, antara sebab mengapa ramai pelajar universiti awam (UA) tidak mampu membeli makanan