BMW Malaysia sumbang lima enjin kepada IPT - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuala Lumpur - BMW Group Malaysia (BMW Malaysia) menyumbang lima enjin jenis BMW TwinPower Turbo 2.0-Litre 4 Cylinder kepada lima buah institusi pengajian tinggi (IPT) tempatan, khusus bagi tujuan kajian dan pembangunan dalam usaha untuk meningkatkan kepakaran kejuruteraan.