UMP jayakan kempen hijau - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Majlis Pelancaran Program Pengurusan Sisa Pepejal dan Kempen 3R Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini merupakan satu usaha universiti ke arah menjayakan inisiatif penghijauan kampus UMP.