Tip hadapi musibah dari perspektif Islam - Sulaiman, Mansor (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Musim banjir sekali lagi mendatangi negara kita- ada yang sudah dan sedang melaluinya. Tidak kurang yang sedang bersiap siaga menghadapi segala kemungkinan daripada cuaca yang agak tidak menentu ini.