Empower ECER UMP lahirkan usahawan baharu - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2015)
Pada 29 November lalu, seramai sepuluh peserta daripada Program empower ECER Mahkota telah menerima bantuan Start Up Business dalam bentuk kelengkapan dan peralatan perniagaan.