UMP bangun model pembinaan 3D - Abd Mutalib, Zanariah (Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Jabatan Kerja Raya (JKR), baru-baru ini menandatangani perjanjian persefahaman (MoU) bagi membangunkan Model Maklumat Bangunan (BIM) dalam bidang pembinaan.