Hanya tinggal kenangan - Abd Ghani, Ainal Marhaton (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2015)
"Saya rindukan saat membeli-belah bersama ibu bapa selepas mereka meninggal dunia sejak beberapa tahun lalu.