Kerjasama DHU, UMP mampu maju industri automotif - UMP, LIB (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2015)
Pekan: Kerjasama Universiti Automotif DRB-HICOM Malaysia (DHU) dengan Universiti Malaysia Pahang (UMP) mampu memainkan peranan memajukan industri automotif dan ekonomi negara.