Lakar hala tuju sendiri - Raja Abdul Aziz, Raja Norain Hidayah (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2015)
Semua 20 universiti awam di negara ini dijangka akan memperoleh status autonomi dalam beberapa tahun lagi seterusnya mampu melonjakkan daya saing, prestasi akademik dan modal insan.