Pembangunan UMP beri kesan positif - Nik Min, Nik Amirulmu'min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2015)
Pekan - Masyarakat Kuala Pahang menerima limpahan manfaat hasil pembangunan kampus Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Kuala Pahang, Pekan yang beroperasi sejak enam tahun lalu.