Masyarakat Kuala Pahang terima manfaat - Latib, Shahrinnahar (Utusan Melayu (M) Berhad, 2015)
Masyarakat Kuala Pahang di sini menerima limpahan manfaat hasil daripada pembangunan Universiti Malaysia Pahang (UMP) kampus Pekan sejak beroperasi enam tahun lalu.