Bendung 'trend' tidak sihat - UMP, LIB (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2015)
Kuala Lumpur: Cadangan mengharamkan vape di universiti tempatan oleh Kementerian Pengajian Tinggi, memang tepat dalam usaha mengurangkan 'trend' tidak sihat itu daripada terus berleluasa.