76 guru sertai program Empower ECER Mahkota - Jilan, Ahmad Zakki (Utusan Melayu (M) Berhad, 2015)
Pekan - Seramai 76 guru dari 37 sekolah rendah daerah ini, Kuantan dan Bera menyertai seminar bahasa inggeris bersama British Council yang digerakkan menerusi inisiatif program Empower Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECER) Mahkota.