Konsep baharu perpustakaan: bersediakah kita? - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Apa yang terlintas di fikiran apabila menyebut perpustakaan? Rata-rata beranggapan tempat senyap sunyi dan dipenuhi dengan buku-buku di rak. Sebenarnya, sejak penubuhan Kolej Universiti Kejuruteraan & Teknologi Malaysia (KUKTEM), perpustakaan pada masa itu telah mengamalkan konsep perpustakaan sebagai ruang perbincangan. Namun dihadkan di beberapa ruangan tertentu sahaja.