130 atlet UMP beraksi di Kejohanan SUKUM ke-36 - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menghantar seramai 130 atlet bagi menyertai 10 acara sukan yang dipertandingkan di Kejohanan Sukan Staf Universiti Malaysia Ke-36 (SUKUM ) bermula 8 hingga 17 Julai 2011 yang lalu di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM).