1,000 peminat sepak takraw banjiri UMP - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Lebih 1,000 peminat sukan sepak takraw membanjiri Kompleks Sukan Universitri Malaysia Pahang (UMP) bagi menyaksikan secara dekat Kejohanan Sepak Takraw Utusan KFC 2011.