PTMK beraksi hebat di Boling Antara Jabatan - Tuan Zairani , Tuan Ab. Rahman (Penerbit UMP, 2011)
Pusat Teknologi Maklumat & Komunikasi (PTMK), Universiti Malaysia Pahang (UMP) sekali lagi menunjukkan kehebatan apabila muncul juara dalam perlawanan Boling Antara Jabatan anjuran Badan Kebajikan & Sukan Staf, Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Premium Lane, Kuantan pada 23 Mei 2011 yang lalu.