Sepak takraw sumbang pingat perak di SUKUM 2011 - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya mendapat satu pingat perak di Kejohanan Sukan Staf Universiti Malaysia 2011 (SUKUM) yang telah diadakan di Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) dari 8 hingga 17 Julai 2011 yang lalu.