33 PALAPES laut berkayak ke Pulau Kapas - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Cabaran ombak mengganas dalam keadaan cuaca yang panas terik selama tiga jam dari Chendering ke Pulau Kapas di Terengganu tidak menghalang seramai 33 peserta di kalangan Pegawai Kadet Pasukan Latihan Pegawai Simpanan (PALAPES) Universiti Malaysia Pahang (UMP) menamatkan ekspedisi dengan jayanya baru-baru ini.