Kilauan mutiara erat hubungan Kelab In-Smartive UMP, SK FELDA Purun - Wan Nazrul Helmy, Wan Mohd Zain (Penerbit UMP, 2011)
Seramai 80 murid Tahun Enam Sekolah Kebangsaan FELDA Purun, Bera, Pahang berpeluang menimba pelbagai pengalaman menarik dalam Program Kilauan Mutiara 2011 yang diadakan di Universiti Teknologi MARA (UiTM) Kampus Kuala Terengganu pada 15 Mei 2011 yang lalu.