Saber harumkan nama UMP dalam Eco-Challenge 2012 - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya mencipta kemenangan dalam Pertandingan Eco-Challenge setelah kereta yang digelar Saber dinobatkan juara dalam kategori reka bentuk dalam pertandingan anjuran Perusahaan Otomobil Kedua Sdn. Bhd. (Perodua) baru-baru ini di Litar Sukan Bermotor Antarabangsa Melaka (MIMC), Air Keroh Melaka.