IN-TEAM bentuk wibawa kepimpinan pengawas SMK Pelabuhan - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
“Kami berjanji untuk berubah, kami sayang sekolah kami!,” demikianlah kata-kata ikrar seramai 80 orang pengawas dari Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Pelabuhan, Kuantan setelah menempuh pengalaman mencabar dalam menjayakan Kem Interaksi Pemimpin Muda (IN-TEAM) yang berlangsung selama tiga hari pada 18 Jun 2011 yang lalu.